Nieuws

Achilles-trainer Meijers: petje af voor mijn ploeg

Achilles-trainer Eric Meijers was zeer te spreken over zijn ploeg die een 3-3 gelijkspel uit het vuur wist te slepen uit tegen FC Dordrecht.
DORDRECHT - Achilles-trainer Eric Meijers was zeer te spreken over zijn ploeg die een 3-3 gelijkspel uit het vuur wist te slepen uit tegen FC Dordrecht.
"Al met al hebben wij het de hele wedstrijd heel moeilijk gehad. Dordrecht heeft veel meer de bal gehad, maar wij waren dodelijk in de omschakeling met hele mooie goals. Dan kom je twee keer op voorsprong en is het jammer dat dan de tegenstander vrij snel gelijk maakt. Dan moet je langer uitstellen. Maar ik heb de jongens een groot compliment gemaakt. We hebben gespeeld met arbeid en passie, dan zie je dat je daar ook heel ver mee kunt komen. Petje af."
De trainer genoot ook van Omid Popalzay, die twee keer scoorde. "Twee geweldige goals. We hadden het wel lastig in de verdediging, maar als je vier punten pakt tegen dit soort ploegen in de competitie, doe je het echt heel goed. Vanaf Volendam hebben we de stijgende lijn weer te pakken, alleen Helmond paste daar niet tussen. Petje af voor Achilles'29 in zijn totaliteit."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!