Nieuws

Verdachte steekpartij Beekbergen 90 dagen langer vast

Aanhouding van de 39-jarige verdachte na steekpartij
De 39-jarige verdachte van een steekpartij aan de Schalterdalweg in Beekbergen blijft 90 dagen in voorarrest. Dat heeft de rechtbank vrijdag besloten.
BEEKBERGEN - De 39-jarige verdachte van een steekpartij aan de Schalterdalweg in Beekbergen blijft 90 dagen in voorarrest. Dat heeft de rechtbank vrijdag besloten.
De verdachte, een man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zou twee weken geleden een man hebben neergestoken. Het slachtoffer stuurde de verdachte weg bij zijn huis omdat hij er niets te zoeken had. Even later zag het slachtoffer de verdachte bij een andere woning.
Na een woordenwisseling, waarbij het slachtoffer dreigde de politie te bellen, stak de verdachte meerdere malen op de bewoner in. Hij raakte ernstig gewond. Volgens de politie verloopt het herstel voorspoedig.

Portemonnee zoek

Het onderzoek is nog in volle gang. De politie zoekt nog meer informatie. Zo is nog onduidelijk waar de verdachte voor de steekpartij overnachtte en waar de portemonnee van het slachtoffer is gebleven. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!