Nieuws

Vitesse geeft oud-speler en trainer Sturing eigen tribune

Edward Sturing
Edward Sturing krijgt een eigen tribune in GelreDome. Vanaf volgend seizoen draagt de huidige Noordtribune de naam van de voormalig speler en trainer.
ARNHEM - Edward Sturing krijgt een eigen tribune in GelreDome. Vanaf volgend seizoen draagt de huidige Noordtribune de naam van de voormalig speler en trainer.
Sturing is zeer verheugd. 'Dat is niet veel mensen gegeven. Ik werk al 23 jaar bij deze club,' aldus Sturing, die diverse functies bekleedde. 'Ik ben alleen nooit voorzitter geweest', grapt hij.
Vitesse gaat de hoofdtribune vernoemen naar Just Göbel, de in 1984 overleden Vitessedoelman die in in het begin van de vorige eeuw een waar fenomeen was.

Stemmen over Oost

Over de naam voor de Oosttribune mogen seizoenkaarthouders stemmen. Ze kunnen daarbij kiezen uit Charly Bosveld, John van den Brom , Dejan Curovic, Nikos Machlas en Bennie en Nicky Hofs.
Opvallend genoeg ontbreekt Theo Janssen in het rijtje. De oud-speler, die tegenwoordig scout is voor Vitesse vindt het zelf nog te vroeg voor een eventuele vernoeming. De Zuidtribune is al vernoemd naar clubicoon Theo Bos.