Nieuws

Politie in Eerbeek laat hondje wietkweker uit

De chihuahua
In een woning aan de Bijenkorf in Eerbeek is dinsdag een hennepkwekerij ontmanteld. Naast de wietplanten nam de politie zakken vol gedroogde henneptoppen in beslag.
EERBEEK - In een woning aan de Bijenkorf in Eerbeek is dinsdag een hennepkwekerij ontmanteld. Naast de wietplanten nam de politie zakken vol gedroogde henneptoppen in beslag.
De bewoner was niet thuis, maar zijn hondje wel. Op Facebook heeft de politie geen goed woord over voor de eigenaar. 'Beste bewoner, Helaas was je afwezig. We hebben daarom jouw lieve chihuahua (wij noemden hem Fifi) even in de achtertuin zijn behoefte laten doen. We hopen dat je daar geen problemen mee hebt...', luidt de sarcastische tekst.
Volgens de politie was de hond blij dat hij even naar buiten kon en legde hij een 'voorbeeldig poepje'. De chihuahua kon wel wat verzorging gebruiken. 'Ps. Laat je ook nog even zijn nageltjes knippen? Hij had er namelijk wel een beetje last van. Ondanks dat jij Fifi hoogstwaarschijnlijk met jouw zuurverdiende centjes hebt gekocht, moet je er natuurlijk wel te allen tijde goed voor blijven zorgen', besluit de politie.
Foto's: politie Brummen
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!