Nieuws

Vier mannen opgepakt in Zutphen: drugs en duizenden euro's in auto

Na een verkeerscontrole hielden agenten in Zutphen vier mannen aan die zich mogelijk met drugshandel bezighielden. Ze zagen een 'verdachte auto' rijden, waaruit drie mannen stapten die een café binnengingen. © Flickr
ZUTPHEN - Na een verkeerscontrole hielden agenten in Zutphen vier mannen aan die zich mogelijk met drugshandel bezighielden. Ze zagen een 'verdachte auto' rijden, waaruit drie mannen stapten die een café binnengingen.
De politie besloot de auto langs de kant te zetten toen het drietal uit het café kwam en weer instapte en wilde wegrijden. Aan de Isendoornstraat doorzocht een speurhond vervolgens de wagen, waarbij een tas werd gevonden waar vermoedelijk heroïne inzat. Daarbij vonden agenten voor duizenden euro's aan contant geld.
Het drietal is aangehouden. Het gaat om twee mannen van 23 en 26 jaar uit Vroomshoop en een 34-jarige inwoner van Zutphen. Ook in het café is nog naar drugs gezocht, daar werd niets aangetroffen. Wel werd een 40-jarige man uit Zutphen aangehouden omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de drugshandel.