Nieuws

Tegenstander Andy van der Meijde gooit nu al handdoek in de ring

Het kickboksdebuut van Andy van der Meijde zaterdagavond gaat niet door. De Apeldoorner zou meedoen aan het kickboksgala Beast of the East in Zutphen, maar zijn tegenstander heeft zich op het laatste moment teruggetrokken.
APELDOORN - Het kickboksdebuut van Andy van der Meijde zaterdagavond gaat niet door. De Apeldoorner zou meedoen aan het kickboksgala Beast of the East in Zutphen, maar zijn tegenstander heeft zich op het laatste moment teruggetrokken.
Organisator Kamal zegt op zo'n korte termijn geen gelijkwaardige tegenstander te kunnen vinden. 'Het zou Andy's eerste partij worden. Je moet dan een tegenstander vinden van hetzelfde gewicht en die dan ook een eerste wedstrijd speelt. Dat lukt niet op zo'n korte termijn.'
Andy van der Meijde reageert teleurgesteld op Radio Gelderland
De organisator baalt dan ook. 'Het is zó jammer. Andy heeft hard getraind en is zelfs 10 kilo afgevallen. Van der Meijde doet nu waarschijnlijk op 8 oktober mee aan een kickboksgala, ook in Zutphen.

Geld terug

Mensen die speciaal vanwege de wedstrijd van Van der Meijde kaarten voor het kickboksgala hadden gekocht kunnen hun geld volgens de oud-voetballer terugkrijgen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!