Nieuws

Andrew Driver twijfelgeval bij De Graafschap

DOETINCHEM - Het is nog onduidelijk of De Graafschap-middenvelder Andrew Driver zondagmiddag mee kan doen in de uitwedstrijd bij FC Groningen. De middenvelder ontbrak vrijdag op de training door rugklachten.
Als Driver niet mee kan spelen wordt hij waarschijnlijk vervangen door Dean Koolhof. Die Duivenaar viel vorige week sterk in tegen SC Cambuur. Bryan Smeets(foto) en Jan Lammers zijn er sowieso niet bij zondag. Zij trainden vrijdag ook niet volledig mee. Alexander Bannink heeft de groepstraining wel hervat, maar is ook nog niet wedstrijdfit.
De uitwedstrijd bij FC Groningen wordt wederom een belangrijke wedstrijd voor de Superboeren. Zij staan één punt voor op de nummer laatst, Cambuur. Thuis werd met 2-1 verloren van de Noorderlingen, maar de ploeg van trainer Erwin van de Looi verkeert niet in de beste vorm. Uit de laatste zeven wedstrijden pakte FC Groningen maar drie punten.
Opstelling: Jurjus; Will, Pröpper, van de Pavert, Tesselaar; Tarfi, Diemers, El Jebli, Driver (Koolhof); Vermeij, Peters.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!