Nieuws

Snelweg A73 bij Nijmegen weer open na kop - staartbotsing

De A73 bij Nijmegen was zondagmorgen even afgesloten na een ongeval. Rond 12.15 uur ging de weg weer open. Een dagje uit naar de dierentuin viel daardoor in het water voor een ouder echtpaar.
NIJMEGEN - De A73 bij Nijmegen was zondagmorgen even afgesloten na een ongeval. Rond 12.15 uur ging de weg weer open. Een dagje uit naar de dierentuin viel daardoor in het water voor een ouder echtpaar.
De snelweg A73 Nijmegen-Beuningen bleef dicht, na een kop - staartbotsing tussen twee personenauto's op de Neerbosscheweg. De botsing gebeurde toen de auto van een 53-jarige man uit Nijmegen, door onbekende reden op de rechter rijbaan stil kwam te staan. Een tweede auto knalde met flinke vaart achterop de auto van de Nijmegenaar.

Uitje met kleinkinderen

De 61-jarige man en de 59-jarige vrouw uit Herveld waren op weg naar de dierentuin. Ze zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Ook de man uit Nijmegen is naar het ziekenhuis gebracht, vermoedelijk met hoofdletsel. Volgens de Telegraaf was het tweetal met hun kleinkinderen op stap, die met hun moeder in een auto achter hun opa en oma aanreden. De dochter kon net op tijd remmen; zij en haar kinderen kwamen met de schrik vrij.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!