Apeldoorn

'Julianatoren Apeldoorn verplaatsen lost verkeers- en parkeerproblemen op'

Attractie in de de Julianatoren
De Julianatoren in Apeldoorn is een populaire attractie in Gelderland. Maar op drukke dagen zijn er flinke verkeers- en parkeerproblemen in de buurt van het pretpark. De politieke partij Lokaal Apeldoorn wil daarom het park verplaatsen.
APELDOORN - De Julianatoren in Apeldoorn is een populaire attractie in Gelderland. Maar op drukke dagen zijn er flinke verkeers- en parkeerproblemen in de buurt van het pretpark. De politieke partij Lokaal Apeldoorn wil daarom het park verplaatsen.
In schriftelijke vragen zegt de lokale partij te houden van het speelpark, dat 'een waardevol onderdeel van het Apeldoorns toeristisch landschap is'. Na een grondige analyse zegt Lokaal Apeldoorn tot de conclusie te zijn gekomen dat het verplaatsen van de Julianatoren de oplossing is voor de problemen in Apeldoorn-West.

Groeiambitie

Aanleiding voor de vragen is het verzoek van Julianatoren om een circustent op de parkeerplaats neer te zetten. Volgens Lokaal Apeldoorn is daarmee aangetoond dat het pretpark op de huidige locatie uit zijn jasje is gegroeid. Daarom wil de partij van het college meer informatie over de groeiambities en vraagt Lokaal Belang of het college van burgemeester en wethouders het ermee eens is dat verplaatsing een oplossing is.
Over opties voor een alternatieve locatie is nog niets bekend.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!