Nieuws

Eerste slachtoffer ongeluk Ermelo vandaag gecremeerd

De 17-jarige jongen uit Putten die afgelopen weekend samen met een 18-jarige vrouw uit Amersfoort om het leven kwam bij een verkeersongeluk in Ermelo, wordt vanmiddag gecremeerd in Leusden. Dat gebeurt in besloten kring.
PUTTEN - De 17-jarige jongen uit Putten die afgelopen weekend samen met een 18-jarige vrouw uit Amersfoort om het leven kwam bij een verkeersongeluk in Ermelo, wordt vanmiddag gecremeerd in Leusden. Dat gebeurt in besloten kring.
Bij voetbalclub Rood-Wit, waar de jongen voorheen bij speelde, houden B-junioren voor aanvang van de wedstrijd een minuut stilte.
De uitvaart van het andere slachtoffer, een 18-jarige vrouw uit Amersfoort, is maandag. Buurtbewoners zullen een erehaag vormen tijdens die uitvaart.
De twee jongeren verongelukten vorig weekend op de Putterweg tussen Putten en Ermelo. De fietsers werden geschept door de auto van een 25-jarige man uit Ermelo. Het ongeval gebeurde rond half één 's nachts. De jongen en het meisje, die op één fiets zaten, waren in een grote groep jongeren op de fiets op weg van Putten naar Ermelo om uit te gaan. Toen zij overstaken, zagen zij de naderende auto over het hoofd die hen vol raakte.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!