Nieuws

Oud-voetballer Glenn Helder met FC De Rebellen in Arnhem

Glenn Helder was zaterdag in Arnhem
Voormalig Vitesse-speler Glenn Helder heeft zaterdagavond op geheel eigen wijze de wedstrijd tussen SC Cambuur en Vitesse van commentaar voorzien. Helder bekeek het duel in de Arnhemse schouwburg. © ANP
ARNHEM - Voormalig Vitesse-speler Glenn Helder heeft zaterdagavond op geheel eigen wijze de wedstrijd tussen SC Cambuur en Vitesse van commentaar voorzien. Helder bekeek het duel in de Arnhemse schouwburg.
Helder was niet zomaar in Arnhem. Na afloop van de wedstrijd trad hij in de schouwburg op met FC De Rebellen. Dat is een clubje van oud-voetballers met een, op zijn minst gezegd, bijzondere carrière.
Helder heeft een bijzonder verhaal te vertellen, omdat hij met een gokverslaving kampte en zelfs enige tijd in de gevangenis zat. Naast de oud-speler van Vitesse geven ook Wim Kieft, John de Wolf, Andy van der Meijde en Ulrich van Gobbel regelmatig acte de présence voor FC De Rebellen.
Dat is een nieuw initiatief. Vrijdag was de eerste voorstelling. Het is de bedoeling dat 'De Rebellen' het hele land door gaan om in theaters op te treden.