Nieuws

En de slechtste slogan is...Iedere paal gaat er in

De slechtste slogan van 2015 is 'Iedere paal gaat er in' van heibedrijf Steenman uit Oosterblokker. Deze reclameleus kreeg de meeste stemmen op de website sloganverkiezing.nl.
ARNHEM - De slechtste slogan van 2015 is 'Iedere paal gaat er in' van heibedrijf Steenman uit Oosterblokker. Deze reclameleus kreeg de meeste stemmen op de website sloganverkiezing.nl.
De winnende slogan is gebruikt in een advertentie, waarbij de slogan achter op de wielrenbroek van een vrouw staat. Veel mensen vonden dit smakeloos. Een week lang konden er gestemd worden op tien genomineerde slogans. Dit jaar bracht een recordaantal van 5542 stemmers 10.010 stemmen uit. 

Nek-aan-nekrace

Het was een nek-aan-nekrace met 'Regelrecht van kippekont naar mensenmond' van eierhandel Marco Kleijer uit Putten. Het verschil was slechts zeven stemmen. 'M'n vrouw vond het altijd al een gewaagde leus', aldus Kleijer vorige week. 'Maar ik heb er al die jaren van gegeten!'
De verkiezing werd voor het vierde jaar op rij georganiseerd door Christine Liebrecht (docent aan de Radboud Universiteit) en Tefke van Dijk (tekstschrijver uit Nijmegen). Op hun weblog Slechte Slogans verzamelden ze er talloze. Er werden er dit jaar 279 ingestuurd. Een tienkoppige jury koos er tien uit.

Eerdere winnaars

2014 - Een timmer timmert, een tandarts boort...maar wij zitten lekker in Velsen Noord (aannemersbedrijf Braak, Velsen)
2013 - It's De Cock that makes the man (modezaak Jan de Cock, Tilburg)
2012 - The worst musical ever (Hema de Musical)
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!