Nieuws

Auto ramt flat in Bennekom; enkele woningen ontruimd

Het was even schrikken voor een aantal bewoners aan de Robert Kochlaan in Bennekom vanmorgen. Daar is iemand met zijn auto tegen de gevel van een flat aangereden, zo meldt de brandweer.
BENNEKOM - Het was even schrikken voor een aantal bewoners aan de Robert Kochlaan in Bennekom vanmorgen. Daar is iemand met zijn auto tegen de gevel van een flat aangereden, zo meldt de brandweer.
Daardoor is een stuk van de gevel afgebroken. Om de veiligheid van de andere woningen te waarborgen zijn er nu ijzeren balken (stempels) tegen de gevel geplaatst. 'Enkele woningen boven de plek zijn ontruimd', aldus de brandweerwoordvoerder.
Eén bewoner is opgevangen in de kantine van de flat. De overige bewoners zijn bij buren of vrienden. Er blijft één woning tijdelijk onbewoonbaar.

Meerdere auto's geraakt

Voordat de auto de flat heeft geraakt heeft de bestuurder van het voertuig meerdere auto's geraakt, zo is te zien op foto's. Hoe het met de automobilist gaat, is nog niet bekend. Volgens ooggetuigen zou het om een bestuurster op leeftijd gaan.