Maasdriel

Politie ziet in Kerkdriel twee verdacht kleine auto's rijden

De politie heeft in Kerkdriel twee verdachte voertuigen zien rijden. Het gaat om twee kleuters in twee mini auto's. Een bericht hierover op de Facebookpagina van de politie Maasdriel is al bijna 900 keer gedeeld. © Politie Maasdriel
KERKDRIEL - De politie heeft in Kerkdriel twee verdachte voertuigen zien rijden. Het gaat om twee kleuters in twee mini auto's. Een bericht hierover op de Facebookpagina van de politie Maasdriel is al bijna 900 keer gedeeld.
[Facebook:
#Kerkdriel Tijdens onze surveillance zagen wij twee verdachte voertuigen rijden. Na controle bleken beide bestuurders geen rijbewijs te hebben. Ouders zijn in kennis gesteld #boefjes
Posted by Politie Maasdriel on zaterdag 21 november 2015
]
Hoe oud deze 'boefjes' zijn is niet bekend, wel is bekend dat ze uit Kerkdriel komen. De politie laat weten dat het gaat om speelgoedauto's die met een afstandsbediening bediend werden door de ouders. Ze reden op het trottoir.
'Wij kwamen ze toevallig tegen en zij wilden met ons dienstvoertuig op de foto. Wij hebben hier ook gelijk gebruik van gemaakt door een foto te maken', aldus de politie Bommelerwaard.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!