Nieuws

Achterhoekse zangers in actie voor Voedselbank

ARNHEM - Bekende Achterhoekse zangers hebben zaterdag bij Omroep Gelderland een nummer opgenomen met het popkoor Friends. Het gaat om het nummer Recht uit het Hart van Peter Groot Kormelink (van de band Splitsing) dat een nieuwe tekst heeft gekregen. Het nummer is speciaal geschreven voor de Omroep Gelderland Voedselbankactie.
Het initiatief voor het lied komt van zanger Peter Groot Kormelink. De geboren Achterhoeker kreeg hulp van Willem te Molder (Boh Foi Toch) Sandra van Reys, Arthur ter Voert (bekend van de Voice of Holland) en Jan Kolkman (ex Normaal) en het popkoor Friends uit Lichtenvoorde.
De muzikanten, zangers en zangeressen hebben de hele zaterdag in de studio van Omroep Gelderland doorgebracht, voor de opnames van het lied.

Samen voor de Voedselbank

'Samen voor de Voedselbank' is een landelijke actie van de regionale omroepen. In Gelderland krijgen 17 voedselbanken steun van deze actie in de vorm van voedselpakketten. De actie is van 12 tot en met 18 december. In die periode zal het nummer ook veel te horen zijn op Radio Gelderland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!