Nieuws

Moeder en kind om het leven gekomen bij verkeersongeval in Neede

NEEDE - De twee dodelijke slachtoffers bij een ongeluk op de Borculoseweg (N315) in Neede zijn een 35-jarige vrouw uit Borculo en haar zoontje van 7. Haar 10-jarige zoontje en de 42-jarige bestuurder van de auto raakten gewond. Dat heeft de politie bekendgemaakt.
Het ongeluk gebeurde zaterdagmiddag rond 15.20 uur. Op de plek van het ongeval liggen de eerste bloemen, in de omgeving zijn nog scherven van de auto te vinden.
Volgens de politie is de auto op de Borculoseweg in aanraking gekomen met een tegenligger. Hierdoor kwam de auto op de linker weghelft terecht en botste tegen een boom.
Bekijk hier de beelden van 112 Achterhoek:
In de auto zaten een man en een vrouw met hun twee zoontjes van 10 en 7 jaar. De auto werd bestuurd door de man. De vrouw en het 7-jarige jongetje zijn ter plaatste aan hun verwondingen overleden. De man en het 10-jarige jongetje zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!