Nieuws

KPN-storing: zo kwamen we de avond door zonder tv

Foto via Wikipedia
Vrijdagavond is traditiegetrouw een avond om lekker voor de buis te kruipen, maar voor veel Nederlanders zat dat er deze keer niet in.
ARNHEM - Vrijdagavond is traditiegetrouw een avond om lekker voor de buis te kruipen, maar voor veel Nederlanders zat dat er deze keer niet in.
Oorzaak: een storing bij KPN. En dus kwamen de spelletjesborden op tafel, ging de bril op om een boek te lezen en was er zelfs iemand die met zijn partner praatte.
Zo kon er bij Laurent de Vries zelfs een bedankje af omdat er nu gezellig Triviant gespeeld kon worden. Jaap Vlijm, praatte naar eigen zeggen een uur met zijn vrouw. 'Best een leuk mens eigenlijk', luidde de grap. Op onze Facebook-pagina reageerde Frieda Bloem dat ze lekker de radio heeft aangezet en is gaan haken. En Bernadette, die speelde Monopoly.
Helma stuurde een foto van de kerstboom en de puzzel daarvoor. 'Puzzelend bij de kersboom. Ho ho ho Merry Christmas.' Iris Stolwijk vermaakte zich met een potje Rummikub, terwijl de kat rustig op de stenen ligt. En Ernst Paul Niessen bracht een bezoekje aan de volkssterrenwacht in Bussloo.

Twitter: Pakjesavond, boeken lezen en vergeten batterijen

Ook op twitter worden de alternatieve bezigheden uitgebreid besproken. Zo probeerde Ester Perquin een lans te breken voor de ongelezen boeken die piepen als jonge hondjes in het asiel. Mark hoopte Sinterklaas bij de storing te betrekken en suggereerde dat het vrijdagavond al wel een goede avond voor pakjesavond zou zijn geweest.
Maar zelfs zonder KPN kon het wel eens een avond zonder televisie worden
En Stefan, die weet hoe KPN de storing toch nog kan uitbuiten.
Wilt u ook reageren? Dat kan onder dit artikel of via onze Facebook-pagina
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!