Nieuws

Een bos tulpen voor Bed & Breakfast in Hemmen

Femke Boots uit Hemmen heeft de beste Bed & Breakfast van Nederland, maakte de Stichting Bed & Breakfast dinsdag bekend.
HEMMEN - Femke Boots uit Hemmen heeft de beste Bed & Breakfast van Nederland, maakte de Stichting Bed & Breakfast dinsdag bekend.
Femke Boots uit Hemmen heeft de beste Bed & Breakfast van Nederland, maakte de Stichting Bed & Breakfast dinsdag bekend. 

Mystery guest

Stichting Bed & Breakfast onderzoekt met een mystery guest welke locaties in aanmerking komen voor de titel. Ook wordt er gekeken naar de recensies van gasten.
Femke Boots heeft anderhalf jaar geleden Bed in de Betuwe geopend, maar nu is de slaapgelegenheid al opgemerkt door de jury. 'Dat ik überhaupt al als een van de drie Bed and Breakfasts mocht meedingen om de titel vond ik al bijzonder, maar dat ik nu heb gewonnen had ik nooit verwacht', zegt Boots trots. 

Drie tulpen

De Stichting Bed & Breakfast hanteert bij de beoordeling een tulpensysteem. Een jacuzzi in de tuin of fietsenverhuur kan ervoor zorgen dat een bed & breakfast een tulp erbij krijgt. Femke Boots besloot haar ervaring als schoonheidsspecialiste te verwerken in Bed in de Betuwe; ze heeft drie tulpen gekregen.