Nieuws

TEDx komt dit jaar naar Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem

TEDx komt dit jaar naar Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem
TED, de conferentie van 'inspirerende sprekers', komt naar Arnhem in de vorm van een miniconferentie onder de naam TEDx Arnhem.Op 17 september dit jaar moet het gebeuren: een conferentie van sprekers in Stadsvilla Sonsbeek.
ARNHEM - TED, de conferentie van 'inspirerende sprekers', komt naar Arnhem in de vorm van een miniconferentie onder de naam TEDx Arnhem.Op 17 september dit jaar moet het gebeuren: een conferentie van sprekers in Stadsvilla Sonsbeek.
Het thema is 'We are all astronauts on spaceship earth'. Volgens organisator Amy van Son gaat het tijdens TEDx Arnhem over de zorg voor de natuur, de aarde en voor elkaar.
De bedoeling is dat Arnhemse sprekers die dag gehoord kunnen worden, zodat mensen in de stad deelgenoot worden gemaakt van mooie lokale initiatieven, aldus Van Son.
Er is in de villa plek voor 100 mensen en de video's van TEDx zijn online terug te kijken, maar de organisatie hoopt ook een livestream te realiseren in het Sonsbeekpark. Dan kunnen belangstellenden onder het genot van een hapje en een drankje, en misschien zelfs een vuurkorf, de sprekers live volgen. 
Luister naar het gesprek met Amy van Son op Radio Gelderland