Nieuws

Dean Koolhof maakt weer speelminuten

Dean Koolhof maakt weer speelminuten
Dean Koolhof heeft voor het eerst sinds begin oktober weer speelminuten gemaakt.Het grote talent van De Graafschap deed een helft mee met de beloften in de met 5-1 verloren wedstrijd tegen Jong FC Dordrecht.
DOETINCHEM - Dean Koolhof heeft voor het eerst sinds begin oktober weer speelminuten gemaakt.Het grote talent van De Graafschap deed een helft mee met de beloften in de met 5-1 verloren wedstrijd tegen Jong FC Dordrecht.
Koolhof liep vijf maanden geleden een enkelblessure op (zie foto) en moest worden geopereerd. Zijn rentree was voorzien voor na de winterstop, maar toen werd de linkspoot weer uitgeschakeld door de ziekte van Pfeiffer.
Toen hij daarvan was hersteld, kreeg hij een tik op zijn enkel. Maar daar had hij niet lang last meer van. Waarschijnlijk kan Koolhof de slotfase van de competitie nog meemaken, waarin De Graafschap deelname aan de play-offs om promotie moet zien af te dwingen.
Dan kan trainer Jan Vreman waarschijnlijk meer spelers terug verwachten. Vlatko Lazic ontbrak afgelopen weekend tegen Roda JC vanwege een buikspierblessure. Maar hij denkt deze week de training weer te kunnen hervatten. Ook de rentree van Soufain Echcharaf en Jan Lammers laat niet meer lang op zich wachten. Wanneer Nathaniel Will zijn rentree kan maken, is onduidelijk. De rechtsback staat wegens een schouderblessure al vijf maanden aan de kant.