Nieuws

Hoe willen mensen contact met politie?

Hoe willen mensen contact met politie?
Hoe willen mensen in contact staan met de politie? Die vraag stelt de politie aan de inwoners van Harderwijk, Ermelo en Putten.
HARDERWIJK - Hoe willen mensen in contact staan met de politie? Die vraag stelt de politie aan de inwoners van Harderwijk, Ermelo en Putten.
Volgende week staat de politie enkele dagen met een vrachtwagen, een mobiele onderzoeksruimte, in deze plaatsen op de Veluwe. Inwoners wordt gevraagd of zij graag berichten krijgen via Facebook over bijvoorbeeld inbrekers die actief zijn. Of dat mensen het liefst vragen krijgen en kunnen stellen via Twitter.
Iedereen die zijn mening wil geven over contact met de politie, is welkom in de mobiele onderzoekswagen. 

Wanneer en waar?

Op 2 maart staat het Mobile Media Lab van 11.00 uur tot 17.00 uur in Harderwijk aan de Parkweg.
Op 3 maart staat het Mobile Media Lab van 08.00 uur tot 13.00 uur op de markt in Ermelo, van 13.30 uur tot 17.00 uur aan de Paul Krugerweg en van 18.30 uur op de parkeerplaats nabij de Chevallierstraat.
Op 4 maart staat het Mobile Media Lab van 08.30 uur tot 13.00 uur aan de Dorpsstraat in Putten en van 13.30 uur tot 16.00 uur bij het Groevenbeek college te Putten. Vanaf 18.30 uur staat het Mobiel Media Lab op de Brinkstraat, nabij het politiebureau.