Nieuws

Geheime training NEC in aanloop naar Roda JC

Geheime training NEC in aanloop naar Roda JC
NEC houdt woensdag een geheime training in de aanloop naar de wedstrijd van vrijdag tegen Roda JC.De Nijmegenaren staan veertien punten voor op de Limburgers, die de tweede plaats innemen in de eerste divisie.
NIJMEGEN - NEC houdt woensdag een geheime training in de aanloop naar de wedstrijd van vrijdag tegen Roda JC.De Nijmegenaren staan veertien punten voor op de Limburgers, die de tweede plaats innemen in de eerste divisie.
Trainer Ruud Brood is echter bang voor pottenkijkers en wil daarom een besloten training houden. Twee dagen voor de wedstrijd wordt er altijd tactisch getraind.
In de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Roda JC in december koos de trainer ook al voor een geheime training. NEC won de topper in Limburg toen met 1-0 door een doelpunt van Anthony Limbombe.
Brood weigert ook al te speculeren over het kampioenschap, dat NEC bijna niet meer kan ontgaan. Zoals de situatie nu is, wordt NEC op 12 april thuis tegen De Graafschap kampioen. Als de voorsprong groter wordt, kan het al op tweede paasdag 6 april. Dan spelen de Nijmegenaren uit tegen FC Oss.