Nieuws

Verkeer op A1 bij Voorst geplaagd door ongevallen

Verkeer op A1 bij Voorst geplaagd door ongevallen
Op de A1 bij Voorst waren maandagochtend in de richting Apeldoorn 3 rijstroken afgesloten na een aanrijding tussen een busje en een auto met aanhanger, en een pechgeval.
VOORST - Op de A1 bij Voorst waren maandagochtend in de richting Apeldoorn 3 rijstroken afgesloten na een aanrijding tussen een busje en een auto met aanhanger, en een pechgeval.
Kort daarvoor waren op dezelfde plek al twee vrachtwagens op elkaar gebotst.
Door de ongelukken stond er de hele ochtend een lange file op de A1. Bij het laatste ongeval sloeg de aanhanger, die was geladen met potgrond, over de kop. De rijbaan moest daardoor worden schoongemaakt. Tussen Bathmen en het knooppunt Beekbergen stond op het hoogtepunt ruim 20 kilometer file.
Aanhanger heeft potgrond verloren. pic.twitter.com/g9oCn1gwPN
— Weginspecteur Jürgen (@WIS_Jurgen)
Het is niet bekend hoe beide ongelukken konden gebeuren en of er gewonden zijn gevallen. Bij het eerste ongeval moest een van de vrachtwagens worden geborgen.

16 kilometer file op A12

Ook op de A12 bij Arnhem zorgde een aanrijding voor veel vertraging. Een auto en een camper zouden daar op elkaar zijn gebotst. In de richting Utrecht stond tussen Westervoort en Wageningen ruim 16 kilometer file.