Nieuws

Brood niet bezig met datum kampioensfeest NEC

Brood niet bezig met datum kampioensfeest NEC
Supporters van NEC zijn al druk aan het rekenen wanneer het kampioensfeest worden gevierd.Met de huidige voorsprong van twaalf punten zou dat op 19 april zijn.
NIJMEGEN - Supporters van NEC zijn al druk aan het rekenen wanneer het kampioensfeest worden gevierd.Met de huidige voorsprong van twaalf punten zou dat op 19 april zijn.
"Daar gaan we niet eens op reageren", reageert trainer Ruud Brood. "Als ik dat vanaf nu steeds moet doen...wij moeten gewoon hard werken en dan zien we wel waar we gaan komen."
Dat Jorrit Hendrix toch mee mag doen bij Jong PSV, vindt de trainer vreemd. "Heel apart. Onze algemeen directeur heeft daar al heel goed op gereageerd. Wij zijn niet bezig met Jorrit Hendrix. Hij komt terug uit een blessure, dus we zullen hem eens even testen."
Gregor Breinburg is niet op tijd fit. "Hij is aan het revalideren. Deze wedstrijd komt nog te vroeg voor hem. We hebben dezelfde wedstrijdselectie als tegen Fortuna. We staan er goed op. We hebben rustig getraind, want het is nu de tweede dag na de wedstrijd. Dan moet het lichaam nog herstellen. We accentueren nu deze tegenstander. Het wordt een mooie uitdaging. We spelen tegen een team dat ons al eerder heeft afgestraft, dat is het gevaar. Maar we spelen op gewoon gras, dat is ook al even geleden."