Nieuws

Anouk Kooijmans van Nomad: 'Hoe mooi het leven is'

ZEVENAAR - 'Verlies van dierbaren doet ons beseffen hoe mooi het leven is en dat je geen moment verloren moet laten gaan om samen te genieten van al het moois wat er buiten te beleven is'.
Dat zegt Anouk Kooijmans, die sinds kort samen met Peter Korver outdoormerk Nomad leidt.
Anouk volgde haar broer Barry uit Doesburg op, die samen met zijn vrouw en twee dochters om het leven kwam bij de vliegramp MH17.
Zaterdag hield Nomad een zogeheten Fandag in het bedrijfspand in Zevenaar. 'De eerste Fandag na de gebeurtenissen afgelopen zomer, ja dat is wel bijzonder. We werken er allemaal heel hard aan, dat je moet genieten van alles, dat past helemaal in de filosofie van ons bedrijf'.
Anouk Kooijmans woonde zelf jarenlang in het buitenland, in Singapore. Ze was al van plan om samen met haar gezin weer terug naar Nederland te komen. De vliegramp zorgde ervoor dat de terugkeer anders en eerder was.

Slapen als een eskimo

Op de Fandag zijn veel speciale aanbiedingen. Ook konden bezoekers ervaren hoe het is om te slapen als een Eskimo en een berg te beklimmen. Verder was er een veiling van bijzondere promotie artikelen, mochten bezoekers helpen billboards te ontwerpen en in gesprek met de nieuwe directeur Peter Korver over het merk NOMAD.