Nieuws

Overval woning Wijchen

ARNHEM - -
Op 30 december wordt een familie in Wijchen thuis overvallen. Dat gebeurt door meerdere mannen. Als ze ergens van schrikken, vluchten ze. De slachtoffers blijven hevig geschrokken achter. Het oudste slachtoffer, een man van 82, moest in het ziekenhuis behandeld worden aan zijn verwondingen.

Vluchtauto

Kort na de overval staat een auto in brand langs de Kruisbergseweg in Overasselt. Mogelijk dat dit de vluchtauto is. Het gaat om een groene Ford Escort, die eerder is gestolen vanaf de 67e straat Tolhuis in Nijmegen. Misschien dat iemand dat gezien heeft?

Signalementen

Alle drie mannen met een getinte huidskleur. Mogelijk Zuid-Europees rond de 30 jaar. Twee waren rond de 1.60-1.65 met een normaal postuur. De derde was langer, ongeveer 1.80 en een slank postuur alle drie droegen ze zwarte kleding en wollen mutsen.

Tips

Misschien dat de mannen u zijn opgevallen of heeft u in uw omgeving mensen horen praten over deze zaak. Bel de politie op 0800-6070 of 0800-7000.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!