Nieuws

Groepshotel Klooster van Kranenburg wint recreatieprijs

Groepshotel Klooster van Kranenburg wint recreatieprijs
Het Klooster van Kranenburg is door de Vereniging van Recreatieondernemers Recron uitgeroepen tot beste groepsaccommodatie van Gelderland.
KRANENBURG - Het Klooster van Kranenburg is door de Vereniging van Recreatieondernemers Recron uitgeroepen tot beste groepsaccommodatie van Gelderland.
Het verblijf werd in de landelijke publieksverkiezing tweede.
Gasten van groepsaccommodaties mochten punten geven voor onder meer gastvrijheid, hygiëne en eten en drinken; de eerste prijs ging naar De Vilt in Beugen bij Boxmeer.
'De tweede prijs komt als een verrassing', zegt Jeroen Timmers van het Klooster van Kranenburg. 'We zijn pas sinds een jaar open. We hebben eerst flink verbouwd.'
Het gebouw was tot 1998 een Franciscanerklooster. Nadat de laatste bewoner was vertrokken, was het klooster enkele jaren in gebruik als asielzoekerscentrum van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers.
Timmers: 'Toen wij erin kwamen had het jaren leeggestaan. Er zat geen water meer in, geen gas, geen elektra.' Hij is blij: 'Het is een prijs die je van het publiek krijgt, dus dat zegt wel iets.'
Foto: Klooster van Kranenburg