Nieuws

Jochem van Gelder bestolen in Heesch; voorstelling kan niet doorgaan

Jochem van Gelder bestolen in Heesch; voorstelling kan niet doorgaan
Presentator Jochem van Gelder uit Beneden-Leeuwen is zaterdagnacht bestolen in het Brabantse Heesch.Zijn aanhanger met spullen voor de kindervoorstelling 'Verboden voor Ouders' is gestolen.
HEESCH - Presentator Jochem van Gelder uit Beneden-Leeuwen is zaterdagnacht bestolen in het Brabantse Heesch.Zijn aanhanger met spullen voor de kindervoorstelling 'Verboden voor Ouders' is gestolen.
Daardoor kan de voorstelling van zondag in Nuenen niet doorgaan. Er werden zeker 200 gasten verwacht bij het optreden.
Dankzij 'n aantal aso's die de aanhanger met ons decor vannacht 'geleend' hebben in Heesch moeten we de show vanmiddag in Nuenen annuleren.��
— Jochem van Gelder (@jochemvang)

'Alles weg'

'Poefen, matjes bloemen, schermen, tafeltje .. Alles weg', zei producent Peter van Aar van de kindervoorstelling tegen Omroep Brabant.

'Zó verschrikkelijk jammer'

"Ik vind het zó verschrikkelijk jammer dat we al die opa's en oma's moeten teleurstellen. Kijk, die spullen dat zal verzekeringstechnisch wel goed komen. Het is een hoop gedoe, maar niet meer en minder dan dat. Maar die voorstelling cancelen is altijd heel erg om te doen", aldus Van Gelder, ook bekend als presentator van Praatjesmakers en Willem Wever.
Lieve opa's, oma's en kleinkinderen uit Nuenen eo. Onze show kan in @HetKlooster kan helaas niet doorgaan omdat onze spullen gestolen zijn.
— Jochem van Gelder (@jochemvang)
De aanhanger stond naast een huis in Heesch, achter een hek. De spullen voor het decor stonden daar in. "Toen vanochtend de geluidsman en de mensen van de ploeg daar naartoe gingen, was hij verdwenen. Het is verschrikkelijk."