Nieuws

Opnieuw lid No Surrender opgepakt voor ontvoeringen Nijmegen

Opnieuw lid No Surrender opgepakt voor ontvoeringen Nijmegen
In het onderzoek naar twee ontvoeringen in Nijmegen heeft de politie dinsdag opnieuw een lid van motorclub No Surrender aangehouden.Na het oprollen van een grote hennepkwekerij in Dodewaard werden afgelopen najaar in Nijmegen twee mensen ontvoerd.
NIJMEGEN - In het onderzoek naar twee ontvoeringen in Nijmegen heeft de politie dinsdag opnieuw een lid van motorclub No Surrender aangehouden.Na het oprollen van een grote hennepkwekerij in Dodewaard werden afgelopen najaar in Nijmegen twee mensen ontvoerd.
Een van hen is een familielid van een van de 6 Nijmegenaren, die zich begin februari voor de rechter moeten verantwoorden voor de hennepteelt.

Man werd al langer gezocht

De nu aangehouden man is 20 en komt uit Groesbeek. Hij hield zich schuil bij een ander lid van de motorclub in Oss. De man werd al gezocht in een langer lopend onderzoek.

Doorzoekingen

Twee weken geleden werden al 3 mannen opgepakt voor de ontvoeringen, onder wie 2 leden van No Surrender. Daarbij werden ook doorzoekingen gedaan in de regio Nijmegen, onder mee door een speciale eenheid van Defensie.
Foto: archief (ANP)