Nieuws

Extra hulp voor verwaarloosde paarden

Extra hulp voor verwaarloosde paarden
Edith Wiersma uit Eibergen, die sinds donderdagavond 3 verwaarloosde paarden opvangt, krijgt sinds die tijd hulp aangeboden van mensen die het verhaal hebben gelezen of gehoord bij Omroep Gelderland.Zo belde een vrouw haar op om te vertellen dat ze geld wilde inzamelen voor de paardenopvang.
EIBERGEN - Edith Wiersma uit Eibergen, die sinds donderdagavond 3 verwaarloosde paarden opvangt, krijgt sinds die tijd hulp aangeboden van mensen die het verhaal hebben gelezen of gehoord bij Omroep Gelderland.Zo belde een vrouw haar op om te vertellen dat ze geld wilde inzamelen voor de paardenopvang.
'Ze vroeg vervolgens of ze mijn rekeningnummer mocht hebben.' Ook bij Omroep Gelderland komen mailtjes en telefoontjes binnen van mensen die de Eibergse graag willen ondersteunen.
Wiersma kreeg vaker hulp aangeboden, maar tot echte hulp kwam het meestal niet. 'Ik hoop dat het deze keer wel lukt, met dat geld kan ik voedsel inslaan voor de paarden. Dat is namelijk echt nodig.' Wilt u mevrouw Wiersma ook helpen? Dan kunt u contact met haar opnemen via wiersmaarts@kpnmail.nl.