Nieuws

Kritische Ars spreekt van een off-day bij NEC

Kritische Ars spreekt van een off-day bij NEC
Sjoerd Ars draaide er niet omheen na de 3-0 nederlaag van NEC uit tegen FC Eindhoven."We wisten dat dit een belangrijke wedstrijd zou zijn, maar als je dan zo begint.
EINDHOVEN - Sjoerd Ars draaide er niet omheen na de 3-0 nederlaag van NEC uit tegen FC Eindhoven."We wisten dat dit een belangrijke wedstrijd zou zijn, maar als je dan zo begint.
Het was niet op basis van pech. We hebben gewoon verdiend verloren en dat is ons dit seizoen nog niet overkomen. Aan de bal was het veel te traag, een complete off-day", mopperde de topscorer.
Ars kreeg nauwelijks een bruikbare bal. "Vlak voor rust kreeg ik pas mijn eerste kans, maar die keeper pakte die bal fantastisch. Als zo'n balletje dan binnen vliegt, wordt het misschien een andere wedstrijd. Na rust geloofde ik er even in, maar toen viel de 2-0 en meteen daarna de 3-0. Toen was het gedaan."
"We hebben vandaag als elftal gefaald. Het scheelt wel dat er wat afwezigen waren, maar de jongens die nu speelden, hebben het dit seizoen ook laten zien. We hebben gewoon gefaald als elftal. Het enige positieve is dat Roda dan ook heeft verloren, maar we moeten vooral naar onszelf blijven kijken. En dat was niet best vandaag."