Nieuws

3 aanhoudingen bij controle A12

3 aanhoudingen bij controle A12
De Koninklijke Marechaussee heeft maandagavond drie mannen aangehouden voor mensenhandel, mensensmokkel en het bezit van valse documenten.Valse papieren en mensensmokkelMarechaussees controleerden maandagavond op de A12 bij Babberich een auto met drie inzittenden.
BABBERICH - De Koninklijke Marechaussee heeft maandagavond drie mannen aangehouden voor mensenhandel, mensensmokkel en het bezit van valse documenten.Valse papieren en mensensmokkelMarechaussees controleerden maandagavond op de A12 bij Babberich een auto met drie inzittenden.
De Griekse identiteitspapieren van één van de inzittenden bleek te zijn vervalst. Een 26-jarige Albanese passagier bleek illegaal in Nederland te verblijven. De 26-jarige Albanese bestuurder is aangehouden op verdenking van mensensmokkel.

Mensenhandel

Later op de avond controleerde de Marechaussee een auto met twee Roemenen. Een 30-jarige vrouw was erg zenuwachtig, waardoor het vermoeden ontstond dat er mogelijk sprake is van mensenhandel. De 37-jarige bestuurder van de auto is daarop aangehouden.
De Koninklijke Marechaussee heeft beide zaken in onderzoek.