Nieuws

Billy Elliot met Arnhemmer en Apeldoornse wint Musical Award

Billy Elliot met Arnhemmer en Apeldoornse wint Musical Award
De musical Billy Elliot, waarin Loes Worm uit Apeldoorn en oud-danser van het Arnhemse Introdans Michael Snoey Kiewit een grote rol spelen, heeft de Musical Award gewonnen voor Beste grote musical.De 23-jarige Snoey Kiewit speelt in de Nederlandse versie van de musical de 'volwassen Billy'.
ARNHEM - De musical Billy Elliot, waarin Loes Worm uit Apeldoorn en oud-danser van het Arnhemse Introdans Michael Snoey Kiewit een grote rol spelen, heeft de Musical Award gewonnen voor Beste grote musical.De 23-jarige Snoey Kiewit speelt in de Nederlandse versie van de musical de 'volwassen Billy'.
Eerder danste hij bij Introdans in Arnhem en speelde rollen in verschillende moderne voorstellingen. Hij is voor zijn rol speciaal verhuisd naar het westen van het land. Loes Worm speelde eerder onder meer in Les Miserables en Mamma Mia!
De vakjury bekroonde Billy Elliot drie maal met een award. De 'jonge Billy' won een prijs in de categorie Aanstormend talen junior. Martine Bijl werd geprezen voor haar vertaling van de musical. De awards werden woensdagavond uitgereikt in het Beatrix Theater in Utrecht.