Nieuws

Vitesse niet bezig met komst Kroaat Kramaric

Vitesse niet bezig met komst Kroaat Kramaric
Er lijkt zich een schimmenspel af te spelen rond de mogelijke verhuur van spits Andrej Kramaric aan Vitesse.
ARNHEM - Er lijkt zich een schimmenspel af te spelen rond de mogelijke verhuur van spits Andrej Kramaric aan Vitesse.
Meerdere Britse media blijven de 23-jarige Kroaat maar linken aan Vitesse als Chelsea de doelpuntenmaker koopt van Rijeka.

Stallen in Arnhem

Een miljoenendeal lijkt niet ver weg te zijn. Het steenrijke Chelsea zou de fysiek sterke Kramaric voor vier miljoen euro willen kopen om hem vervolgens direct te stallen in Arnhem. Daarnaast wordt ook Leicester City genoemd als club voor Kramaric om als huurling onder te brengen. Chelsea zelf heeft al een overschot aan kwalitatief goede spitsen en wil de Kroaat eerst meer ervaring op laten doen.

'Zeer goede spits'

Vitesse lijkt echter van niets te weten. 'Voor ons is het geen issue', reageert directeur Joost de Wit. 'We zijn er niet mee bezig.' Technisch directeur Mo Allach laat weten dat hij vanuit Londen nog niets concreet gehoord heeft, maar noemde Kramaric al wel een 'zeer goede spits'.
Een scorende spits zou Vitesse waarschijnlijk goed kunnen gebruiken. Bernard Traore, de afgelopen weken centrumspits en goed in vorm, doet de komende weken voor Burkina Faso mee aan de Afrika Cup en is dus niet in Arnhem. Abiola Dauda, die door Allach was gehaald om dit seizoen de goals te maken voor Vitesse, kan niet overtuigen. De Nigeriaan is op de bank beland.