Nieuws

Gelderse honden en vrijwilligers zoeken tevergeefs naar vermiste Noor

Gelderse honden en vrijwilligers zoeken tevergeefs naar vermiste Noor
Vrijwilligers en reddingshonden van de Reddings Honden Werkgroep Westervoort hebben zondag in Amsterdam tevergeefs gezocht naar de vermiste 21-jarige Noor Tore Grodem.
DUIVEN - Vrijwilligers en reddingshonden van de Reddings Honden Werkgroep Westervoort hebben zondag in Amsterdam tevergeefs gezocht naar de vermiste 21-jarige Noor Tore Grodem.
De zoektocht was op touw gezet door de Apeldoornse stichting Simpar, een initiatief van drie oud-politiemannen.
De jonge Noor is sinds twee weken zoek. Hij was met een vriend op stap in een discotheek op het Rembrandtplein. Hij ging naar buiten om te pinnen, maar keerde niet meer terug.

Zoektocht in het Vondelpark

De Reddings Honden Werkgroep Westervoort leverde 19 reddingshonden. In totaal hebben 20 vrijwilligers naar de vermiste man gezocht. Een woordvoerder van de stichting Simpar zei dat in het Vondelpark is gezocht naar aanleiding van het laatste signaal dat de telefoon van Grodem uitzond, voordat hij werd vermist.

Nieuwe zoektocht

De stichting Simpar overlegt volgende week met de politie of er een nieuwe zoektocht komt. Volgens een oud-rechercheur is de telefoon ook nog in de Paramaribostraat in Amsterdam gesignaleerd.

Telefoon van Noor gevonden?

De stichting vraagt mensen in die omgeving, en recentelijk een telefoon hebben gevonden, contact op te nemen met de politie. Als de politie weet waar de telefoon is gevonden, kan er gericht worden gezocht.
Archieffoto