Nieuws

Vitesse krijgt groot Russisch talent op proef

Vitesse krijgt groot Russisch talent op proef
Vitesse haalt misschien een groot Russisch talent binnen.
ARNHEM - Vitesse haalt misschien een groot Russisch talent binnen.
Arshak Koryan, een 19-jarige jeugdinternational, traint vanaf komende week mee met de selectie van de Arnhemse club. Hij doet dat voorlopig op proef bij de beloften.
Technisch directeur Mo Allach bevestigt de komst van Koryan die bij Lokomotiv Moskou geen nieuw contract zou willen tekenen. Als aanvoerder van het tweede elftal scoorde de aanvaller dit seizoen al dertien keer in veertien officïele wedstrijden. Koryan speelt bij voorkeur op de rechtervleugel, maar kan ook als aanvallende middenvelder goed uit de voeten.
Vitesse vertrekt maandag naar Spanje voor een trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Koryan gaat waarschijnlijk niet mee. Vitesse hervat de trainingen zaterdag en traint ook zondag (10:15 uur) nog een keer op Papendal. De selectie van trainer Peter Bosz hervat de competitie op 17 januari met een thuiswedstrijd tegen koploper PSV.
Omroep Gelderland doet overigens uitgebreid verslag van het trainingskamp van Vitesse in Campoamor ten zuiden van de badplaats Alicante. Ook worden de verrichtingen van NEC, koploper in de Jupiler League, op de voet gevolgd aan de Spaanse zuidkust in Marbella.