Nieuws

Verdriet in Buurmalsen en een held in Velp: dit trok uw aandacht in november

Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet: het is weer tijd voor terugblikken op mooie, droevige en grappige gebeurtenissen.
Welke berichten bekeek u in november het meest op onze site?
Mag ik uit de serie zwangere juffen... Basisschool de Mheen in Apeldoorn heeft liefst een kwartet juffen die met verlof gaan. Directeur Hilderink schrok zich een hoedje.
In Buren raken twee agenten gewond, omdat ze met hun wagen in een greppel rijden. Een van hen is er ernstig aan toe.
3. Andre van Duin: artiestenopvang in Orpheus een ramp
De komiek viert zijn jubileum en noemt in gesprek met Radio Gelderland de artiestenopvang van het Apeldoornse theater een bunker en een gevangenis. De directeur van het theater reageert op die pittige kritiek van Van Duin.
Ongeloof bij Lisa uit Epe. Zij verliest haar hondje nadat een inbreker het diertje met kokend water overgiet. De dader is binnen een dag weer vrij. Lisa had het hondje speciaal uit Spanje gehaald om het een beter leven te geven.
Een ernstig ongeluk in Buurmalsen. De 13-jarige Bob wordt aangereden door een vrachtwagen en overlijdt, zijn 16-jarige zus raakt gewond. Diepe rouw in de gemeenschap, onder andere bij de voetbalvereniging in Tricht, waarvan hij lid was. Zijn uitvaart trekt vele honderden mensen.

En wat leeft er zoal op Facebook?

Door allerlei smalle steegjes en over trappen jakkeren met je mountainbike, je moet het durven.
We brengen regelmatig verhalen over dingen die misgaan in de zorg, maar soms gaan er ook dingen heel erg goed. Verpleeghuis Heemhof in Apeldoorn legt een verbouwing 1,5 dag stil om een vrouw rustig te laten sterven.

Morgenochtend vindt u op onze site de onderwerpen van december die uw aandacht trokken.