Nieuws

Schuddende trekkers en kaas in de klas: dit trok uw aandacht in oktober

Schuddende trekkers en kaas in de klas: dit trok uw aandacht in oktober
Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet: het is weer tijd voor terugblikken op mooie, droevige en grappige gebeurtenissen.
ARNHEM - Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet: het is weer tijd voor terugblikken op mooie, droevige en grappige gebeurtenissen.
Welke berichten bekeek u in oktober het meest op onze site?
En de boerin is niet de enige: meerdere boerderijen raken beschadigd op 11 oktober, als een windhoos door het buitengebied raast. 'Mijn trekker van 4,5 ton schudde hevig.'
Herfstvakantie, perfect weer voor een bezoekje aan het attractiepark: ze hebben het geweten in Apeldoorn. De Apenheul verkoopt de 24e geen kaarten meer: het is simpelweg te druk. Het is sowieso een goed seizoen voor de attractieparken.
Gelderland smelt bij het zien van de zeldzame worp in Deest: liefst 18 pups, waar 8 in een nestje het gemiddelde is. Wat een schatjes.
Het mannelijk deel van Gelderland smelt bij het zien van Annique uit Lengel, die op de Boerinnenkalender 2015 komt. Annique laat zien dat meiden die koeien melken heus niet allemaal lomp zijn, zo vertelt ze op Radio Gelderland.
Een 23-jarige man komt om het leven als hij met zijn auto op een lijnbus van Arriva botst. De chauffeur en inzittenden van de bus komen met de schrik vrij.

En wat leeft er zoal op Facebook?

De discussie rond Zwarte Piet bereikt een kookpunt in oktober. Albert Heijn zegt de knecht van de Sint in de ban te doen bij promotie-uitingen en krijgt een woedende Jochem van Gelder op zijn dak, die oproept tot een boycot.
Gelukkig heeft het arme diertje - je kon zijn ribben tellen - nu een nieuw baasje.
Lekker een blok kaas verorberen tijdens je hoorcollege. Waarom ook niet.
Sinds zondagavond kan er worden gestemd op de drie reportages uit september die u niet mag vergeten op onze site. We zijn benieuwd welke u het mooiste vindt! '97-jarige bestolen van brommobiel' gaat momenteel aan kop.