Nieuws

Rode kaart is Van de Pavert een raadsel

Rode kaart is Van de Pavert een raadsel
De Graafschap verloor zijn laatste wedstrijd van dit kalenderjaar niet alleen met 3-1 van Jong Ajax, maar raakte ook nog eens aanvoerder Ted van de Pavert kwijt met een directe rode kaart.De centrumverdediger zei na afloop dat hij niet wist wat er gebeurde.
AMSTERDAM - De Graafschap verloor zijn laatste wedstrijd van dit kalenderjaar niet alleen met 3-1 van Jong Ajax, maar raakte ook nog eens aanvoerder Ted van de Pavert kwijt met een directe rode kaart.De centrumverdediger zei na afloop dat hij niet wist wat er gebeurde.
'We vielen in een duel over elkaar heen. De scheidsrechter zei dat ik een schoppende of slaande beweging maakte. Zelf heb ik geen idee wat er gebeurd is. Ik heb zeker niet de intentie om iemand vol in het gezicht te raken', aldus de Achterhoeker.

Slordigheden moeten eruit

Toen Van de Pavert rood kreeg was de wedstrijd al beslist. Voor De Graafschap opnieuw een pijnlijke nederlaag. 'We laten niet zien wat we in het begin van dit seizoen wel deden. Dat moeten we ons goed beseffen. De slordigheden moeten eruit. En onze organisatie moet beter, we krijgen teveel goals tegen', analyseerde Van de Pavert.

Somber de Kerst in

Jong Ajax was in Amsterdam zaterdagmiddag op alle fronten beter. 'Zij hebben veel behendige en snelle spelers, wij liepen vooral achter de bal aan en konden daarom geen druk zetten. Dat is jammer, want ik ga nu somber de Kerst in.'