Nieuws

Kinderen geven kerstvoorstelling in circustent Nijmegen

NIJMEGEN - Het is inmiddels traditie: elk jaar geven de leerlingen van basisschool de Hanzesprong uit Nijmegen een spetterende kerstvoorstelling op het schoolplein.
Maar dit jaar dreigde het weer roet in het eten te gooien. 
Het is koud en vooral nat en daarom dreigde de kerstvoorstelling dit jaar niet door te gaan. Gelukkig voor kinderen en ouders bood het wintercircus in het Goffertpark redding. De kerstvoorstelling kon doorgaan in een echte circustent.

Trots

Zowel de kinderen als de ouders vinden het fantastisch. En ook meester Koen Arts is meer dan tevreden. 'Ja, geweldig. We doen al 6 jaar onze musical op het plein. Ieder jaar hebben we geluk gehad met het weer, maar dit jaar zag het er naar uit dat het niet zou lukken. Fantastisch dat we hier met z'n allen mogen zijn en ons kerstspel mogen doen', aldus een trotse meester.

Het Vergeten Kind

Over de ware kerstgedachte gesproken: om het circus te bedanken, werd er nog een vrijwillige bijdrage opgehaald voor de gemaakte kosten. Maar het circus heeft besloten om dat geld te geven aan de Stichting Het Vergeten Kind. Zo kunnen kinderen van wie de ouders het financieel wat minder hebben ook een keer naar het circus.