Nieuws

Bonje bij Bakker Bart en guppy in de bus: dit trok uw aandacht in februari

Bonje bij Bakker Bart en guppy in de bus: dit trok uw aandacht in februari
Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet.
ARNHEM - Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet.
Het is weer tijd voor terugblikken. Welke berichten bekeek u in februari het meest op onze site?
De deegprijzen rezen voor winkeliers van Bakker Bart de pan uit, terwijl anderen voor een habbekrats deeg kregen. Het leidde zelfs tot een rechtszaak.
Een ernstig ongeluk op de Trambaan in Boven-Leeuwen zorgde voor diepe rouw in Druten. De rijschoolhouder die bij het ongeluk was betrokken hoorde een werkstraf eisen.
De ravage was enorm, op 5 februari in Apeldoorn. Aanvankelijk werd gedacht aan een gaslek, maar later bleek brandstichting de oorzaak.
Ook in Groesbeek was een ravage, door een onbemande vrachtwagen die het gemeentehuis binnenreed. Het opruimen van de ravage duurde maanden.
In carnavalsmaand februari stonden er weer genoeg paarden in de gang, maar een guppy in de bus van Velp naar Arnhem? Dat was nieuw. Gelukkig kreeg het arme visje een nieuw baasje.

En leefde er op Facebook?

De schaatser uit Emst maakte Gelderland trots. Hij pakte op de Olympische winterspelen in Sotsji de gouden medaille op de 1000 meter.
Toch zorgden de Spelen niet bij iedereen voor opwinding. Onze koning leek een uiltje te knappen tijdens de 500 meter.
Telefoon kwijt? Dan heb je de politie toch niet nodig. Een 13-jarige knul uit Arnhem vond zijn mobieltje zelf terug met behulp van een traceerprogramma op internet.

Vanavond om 21 uur plaatsen we drie reportages van februari die u niet mag vergeten op onze site. We zijn benieuwd welke u het mooiste vindt! Breng uw stem uit. Gisteren mocht u stemmen op het mooiste filmpje van januari. Dat werd 'Opa is naar ijshockey':