Nieuws

Vrouw overvallen in Nijmegen, ÃÃn man opgepakt

Vrouw overvallen in Nijmegen, ÃÃn man opgepakt
Agenten hielden vrijdagavond op de Opaalstraat in Nijmegen een 18-jarige Nijmegenaar aan omdat hij betrokken zou zijn bij een tasjesroof die even daarvoor plaatsvond.De tasjesroof vond plaats op de Hazenkampseweg.
NIJMEGEN - Agenten hielden vrijdagavond op de Opaalstraat in Nijmegen een 18-jarige Nijmegenaar aan omdat hij betrokken zou zijn bij een tasjesroof die even daarvoor plaatsvond.De tasjesroof vond plaats op de Hazenkampseweg.
Een 50-jarige vrouw uit Nijmegen fietste op de Marterstraat. Ze merkte op dat een brommer al enige tijd achter haar reed. Bij de kruising met de Hazenkampseweg kwam de brommer met daarop 2 jongens naast haar rijden. Eén van hen pakte toen haar handtas en haalde daar de portemonnee van de vrouw uit. Daarna reden de jongens richting het Goffertpark.
Gewaarschuwde agenten zagen de brommer met daarop het tweetal niet veel later rijden, maar ze verloren hen uit het oog. De brommer werd daarna aangetroffen op de Winkelsteegseweg. Met behulp van een politiehond kon de 18-jarige jongen worden opgespoord, hij hield zich schuil in de struiken.