Nieuws

Freek Thoone laat zijn VVV-muts thuis

Freek Thoone laat zijn VVV-muts thuis
Achilles-aanvaller Freek Thoone trainde vorige week nog met een VVV-muts op.
GROESBEEK - Achilles-aanvaller Freek Thoone trainde vorige week nog met een VVV-muts op.
De ploeg is Venlo is vrijdag de tegenstander.
"Ik laat die muts deze keer maar thuis, want het is ook niet zo koud. Maar ik train al twee jaar met die muts. VVV blijft bijzonder voor mij. Voor veel jongens was NEC zondag heel speciaal, zo is dat voor mij met VVV. Vorig jaar thuis moest ik vanwege een vijfde gele kaart geschorst toekijken. Echt balen was dat. Dan voel je je echt machteloos."
"We hebben met Volendam en NEC twee zware tegenstanders gehad en niks gehaald. Dan moet het maar tegen VVV en Almere. Die zijn goed in vorm, dus VVV is de beste kans voor ons om punten te halen. VVV is thuis wel sterk, maar uit een stuk minder. Met alle respect voor VVV, maar ik schat ze niet veel hoger in dan Den Bosch of Helmond Sport. En daar hebben we ook van gewonnen."
"Ik weet niet of ik voorin speel of weer op tien. Op tien ging het uitstekend. Tegen NEC speelde ik weer voorin. Ik denk dat ik op die positie gevaarlijker ben, maar ik speel waar de trainer mij nodig heeft. Dat hangt er nu ook van af of Thijs Hendriks kan spelen. We weten elkaar goed te vinden in het veld. Eerst was hij meer de aangever, nu scoort hij meer en geef ik ze aan."