Nieuws

Alireza Jahanbakhsh wil het niet te moeilijk maken

Alireza Jahanbakhsh wil het niet te moeilijk maken
NEC-aanvaller Alireza Jahanbakhsh is scherp voor de kraker van vrijdag tegen Roda JC."Natuurlijk overwinnen, dit is een hele belangrijke wedstrijd", zegt de vedette van NEC in heel behoorlijk Nederlands.
NIJMEGEN - NEC-aanvaller Alireza Jahanbakhsh is scherp voor de kraker van vrijdag tegen Roda JC."Natuurlijk overwinnen, dit is een hele belangrijke wedstrijd", zegt de vedette van NEC in heel behoorlijk Nederlands.
"We staan er al goed voor en moeten het niet te moeilijk maken. Gewoon spelen zoals we dat altijd doen. We hebben ons goed voorbereid en zijn er klaar voor."
Tegen Achilles moest Jahanbakhsh vanwege een schorsing toekijken vanaf de tribune. "De spelers hebben het geweldig gedaan en getoond dat ze een echt team zijn, dat niet afhankelijk is van één speler. Hier haalt iedereen vertrouwen uit. Maar voor mij was het moeilijk, ik wil zelf graag meedoen. Gelukkig ben ik nu weer terug."
De druk ligt vooral bij Roda JC. "Ze staan nu tweede. Ze spelen thuis en moeten winnen. Ze hebben goede, ervaren spelers, ook nog een aantal van vorig jaar. Ze doen het goed, maar wij hebben ook een goede ploeg en gaan uiteraard spelen om te winnen."