Nieuws

Diefstal dure jassen Oosterbeek

ARNHEM - -
Op woensdag 22 oktober komt in de morgen een man de Skihut in Oosterbeek binnen. Medewerksters vertrouwen de man niet. Omdat ze vermoeden dat hij eerder al eens in de winkel is geweest, houden ze hem goed in de gaten.Als de man na het passen van een jas door een van de medewerksters wordt aangesproken, loopt de verdachte snel naar een rek jassen en grist er drie uit het rek. Op zijn vlucht naar buiten duwt hij een medewerkster aan de kant en springt buiten het pand op een scooter en rijdt weg.

Signalement

Het is een man met getinte huidskleur, mogelijk Surinaams of Antilliaans slank postuur ongeveer 1.70 m lang rond de 20 jaar smal gezicht met een sikjehij droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een donkerblauwe jas met capuchon verder grijs met blauwe schoenen en een rode pet

Buit

De man nam jassen mee van 800 à 950 euro per stuk. Het gaat om deze jassen. Weet u waar de jassen zijn, misschien zijn ze te koop aangeboden. Bel de politie op 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!