Nieuws

Gewelddadige overval Wijchen

-
ARNHEM - -
Zaterdagmiddag 11 oktober sluit een man van 55 zijn bedrijf aan de Jan van de Heijdenstraat in Wijchen af. Een paar tellen later wordt hij op gewelddadige wijze beroofd van zijn geld. Hij is daarbij zo zwaar mishandeld dat hij naar het ziekenhuis is gebracht. Zijn vrouw is met een vuurwapen door een van de overvallers bedreigd. Wie heeft iets van deze overval gezien? De daders vluchten in de auto van de vrouw van het slachtoffer. Dat was een zwarte Opel Frontera met een kenteken dat eindigt op -ZJ. Die auto is teruggevonden in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 oktober op de Staddijk in Nijmegen.

Signalementen

Het gaat om twee mannen met een getinte huidskleur. De ene is mager en heeft een lengte van ongeveer 1,90. De tweede is veel kleiner. Zijn lengte wordt geschat op 1,60 tot 1,65. Die combinatie moet toch wel opgevallen zijn.Verder droegen ze allebei zwarte kleding en hadden ze beide een capuchon over hun hoofd.

Tips

Heeft u deze mannen gezien of hebt u informatie over deze overval en u hebt daarover nog niet met de politie gesproken? Bel dan de opsporingstiplijn. 0800-6070 of anoniem 0800-7000.