Nieuws

Vertrek trainer Brood bij NEC onbespreekbaar

Vertrek trainer Brood bij NEC onbespreekbaar
Een tussentijds vertrek van trainer Ruud Brood bij NEC is volgens de clubleiding onbespreekbaar.Brood wordt gelinkt aan NAC, waar hij in beeld zou zijn als de opvolger van de vorige week ontslagen Nebosja Gudelj.
NIJMEGEN - Een tussentijds vertrek van trainer Ruud Brood bij NEC is volgens de clubleiding onbespreekbaar.Brood wordt gelinkt aan NAC, waar hij in beeld zou zijn als de opvolger van de vorige week ontslagen Nebosja Gudelj.
De 52-jarige trainer kent al een verleden als speler en assistent-trainer bij de club uit Breda. Brood voldoet volledig aan de opgestelde profielschets en geldt als de ideale kandidaat vanuit de invloedrijke financiers bij NAC. Maar NEC wil de succesvolle trainer zeker niet laten gaan.
Ruud Brood werd afgelopen zomer bij NEC aangesteld als opvolger van Anton Janssen. Zijn taak is om NEC terug te brengen naar de eredivisie. Als dat lukt, wordt zijn eenjarige contract verlengd. Tot dusverre ligt Brood aardig op schema, want de Nijmeegse club is momenteel koploper in de eerste divisie en won negen van de tien wedstrijden.