Nieuws

1500 euro voor gouden tip gestolen geld Stadsfeest Doetinchem

1500 euro voor gouden tip gestolen geld Stadsfeest Doetinchem
Ondernemer Frank Natrop looft 1500 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de arrestatie van de dief van het geld van het Stadsfeest in Doetinchem in augustus 2013.
DOETINCHEM - Ondernemer Frank Natrop looft 1500 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de arrestatie van de dief van het geld van het Stadsfeest in Doetinchem in augustus 2013.
Volgens politie en justitie is de zaak al gesloten, maar Natrop, in 2013 voorzitter van de kascommissie van het Stadsfeest, heeft de hoop op een arrestatie nog niet laten varen.
In het verleden heeft Natrop zich op de achtergrond gehouden in de hoop dat de dader of een tipgever zich zelf bij hem zou melden. Nu dit niet het geval is hoopt hij dat er door het geldbedrag nieuwe tips binnenkomen bij de politie. Tot nu toe zijn er nog geen nieuwe tips binnengekomen.
Natrop ontdekte op zondagmorgen 1 september 2013 dat het geld van het Stadsfeest gestolen was. Hij was zelf de enige met de kluissleutel. Een andere kluissleutel was al langer zoek. Er was 82.000 euro gestolen. Een groot deel van het geld, 58.000 euro, werd later teruggevonden bij het orgel in de Catharinakerk.