Nieuws

Woninginbraak Andelst

ARNHEM - -
Op zondagavond 2 maart wordt ingebroken in een huis aan de Kerkstraat in Andelst. De bewoners waren toen niet thuis. Als rond kwart voor negen die avond het alarm afgaat, komt een buurman kijken.

Schade

De buurman treft een volledig vernield keukenraam aan. voor zover bekend is er niets buit gemaakt. Op beelden zijn de inbrekers te zien. Het gaat om twee blanke mannen die allebei donkere kleding aan hadden.Daders 1dat is de man die het duidelijkst te zien is, heeft een slank postuur.hij heeft kort geknipt donker haar. hij draagt een donkere sweater en een joggingbroek van het merk Lotto. op de beelden is duidelijk te zien dat hij een breekijzer in zijn hand heeft. Dader 2dat is de man die op de achtergrond te zien is, heeft blond haar. hij draagt een donkere, halflange jas en een broek met camouflageprint. Verder droeg de man donkere schoenen met witte zolen.

Tips

Na de uitzending van 9 oktober is bruikbare informatie binnengekomen over de inbraak. Maar daar is de zaak nog niet mee opgelost. Heeft u informatie die belangrijk kan zijn? Bel de politie op 0800-6070 maar u kunt natuurlijk ook anoniem reageren via 0800-7000.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!