Nieuws

Negen aanhoudingen in Wapenveld

Negen aanhoudingen in Wapenveld
In Wapenveld zijn zondag in alle vroegte 9 mensen aangehouden.
WAPENVELD - In Wapenveld zijn zondag in alle vroegte 9 mensen aangehouden.
Aan de Molenweg werden 6 mensen aangehouden voor bezit van drugs, inbrekerswerktuig en wapens. Aan de I.R.R. Zeelaan werden 3 mensen opgepakt voor poging tot inbraak.
De politie deed een verscherpte controle, omdat aan het pand aan de Molenweg een houseparty zou plaatsvinden. Twee mannen van 46 en 44 jaar werden aangehouden, omdat ze speed bij zich hadden. Een vrouw werd aangehouden voor het in bezit hebben van pepperspray.

Inbrekerswerktuig en hagelpatronen

Een andere man werd aangehouden, omdat hij inbrekerswerktuig bij zich had. Twee andere verdachten hadden ook inbrekerswerktuig bij zich, maar daarnaast ook nog een aantal hagelpatronen.
Van 4 verdachten is nog geen woonplaats bekend. De 2 andere verdachten komen respectievelijk uit Utrecht en Rhoon.
Toen het feest om 07.00 uur in de ochtend begon, heeft de politie het feest direct beëindigd omdat de vergunning ontbrak. Daarnaast heeft de politie de geluidsapparatuur ingenomen.

Inbraak aan I.R.R. Zeelaan

Aan de I.R.R. Zeelaan werden drie mensen uit Rotterdam en Dordrecht aangehouden die probeerden in te breken. Ze waren vermoedelijk op zoek naar een nieuw pand om te kraken. Ze hadden vuurwerk, een gripzakje met vermoedelijk MDMA en twee wapens bij zich.